انواع شیردوش ثابت ؟

انواع دستگاه ثابت شامل خطی – میلکومتری – شیشه رکوردری – دیجیتال میباشد.

 

شیردوش ثابت خطی :

  • این شیردوش ابتدایی ترین و ساده ترین دستگاه ثابت موجود می باشد و نسبت به سایر دستگاه ها ارزانتر است.
  • در دستگاه خطی فقط می توان شیر دام را دوشیده و مستقیم به محل جمع آوری شیر انتقال داد و نمیتوان عملیات رکورد گیری ، نمونه گیری و یا رویت شیر را انجام داد.
  • در این نوع دستگاه نمی توان مدیریت گله ای داشت.
  • این نوع دستگاه قابلیت ارتقاء به سیستم های رکوردی و میلکومتری را دارد.

جتر چیست ؟

جتر وسیله ای برای شست و شوی خوشه ها میباشد و انتخاب جتر مناسب، به منظور کاهش میزان آلودگی شیر، دارای اهمیت ویژه ای است.

جتر فندوقی چیست ؟

جتر فندوقی قطعه ای پلاستیکی بوده که به واسطه ی یک 5 راهی پلاستیکی، به خط شست و شو وصل می شود و به صورت آویزان و معلق باقی می ماند.

از موارد منفی این نوع جتر میتوان به دست و پا گیر بودن و ایجاد مزاحمت ، حین شیردوششی و آسیب پذیر بودن آن ها از نظر شکستگی اشاره کرد.

همچنین با جتر فندوقی نمی توانیم به آسانی یک خوشه را به صورت تکی شستشو دهیم و ابتدا باید به وسیله قطعات دیگر (کلمپ) راه ورود هوا به سایر جتر ها را ببندیم و سپس خوشه ی مورد نظر را شستشو دهیم.

جتر پلاستیک ( اسپیشیال ) چیست ؟

دراین نوع جتر قطعه ای به نام موشکی جتر وجود دارد که وظیفه ی باز و بسته کردن مسیر آب را دارد. در حالت عادی این مسیر بسته و در صورت نصب خرچنگی بر روی جتر، وکیوم موجود در خرچنگی، موشکی جتر را به سمت بالا کشیده و مسیر خروجی آب به داخل خرچنگی را باز میکند.

این نوع جترها بر روی دیواره ی چالهای شیردوشی نصب میشوند.

موارد منفی این نوع جترها این است که با توجه به اینکه این جترها از نوع پلاستیکی می باشند وکاپ لاینرها تحت فشار بر روی این جترها نصب می شوند ، در فصول سرد سال احتمال شکستگی زیادی دارند. ( سرما باعث ترد شدن قطعات پلاستیکی میشود. )

جتر تمام استیل چیست ؟

 این نوع جترها از جنس استیل 304 میباشند، به همین دلیل بهترین گزینه از نظر بهداشتی بوده و از استحکام بالایی برخوردار هستند و احتمال خرابی در آن ها بسیار پایین است.

تنها قطعه ی مصرفی در این نوع جتر ها فقط یک قطعه لاستیکی می باشد.

 

پولساتور چیست ؟

 پولساتور دستگاهی است که وظیفه ی ایجاد ضربان در لاینر ها و دوشش را بر عهده دارد.
 

پولساتور برقی چیست ؟

 این نوع پولساتور ها دارای برد الکترونیکی می باشند که تنظیم ضربان به وسیله این برد تنظیم و کنترل می شود و همچنین این نوع پولساتور ها عملکردشان وابسته به میزان وکیوم نمی باشد و فقط در شرایطی که فشار وکیوم بالا برود بوبین داخل پولساتور دیگر کار نمی کند.
 

پولساتور برقی زرین چیست ؟

به واسطه ی استفاده از برد الکترونیکی پیشرفته در پولساتور برقی زرین، میزان ضربان تولید شده توسط این پولساتور بسیار دقیق بوده که این امر در سلامت دام بسیار پر اهمیت است.

پولساتور اسپیشیال چیست ؟

در پولساتور های اسپیشیال قطعاتی بکار رفته است که در صورت معیوب شدن ، تعمیر یا تهیه و خرید قطعات نسبت به پولساتور های دیگر آسانتر و کم هزینه تر می باشد.

رسیور چیست ؟

مخزنی از جنس شیشه و یا استیل میباشد که کلیه شیر دوشیده شده در پروسه ی دوشش ( از طریق لوله های انتقال شیر ) به داخل آن ریخته شده و پس از آن به محل جمع آوری شیر منتقل میشود.

انواع حجم رسیور کدامند ؟

32 لیتری – 50 لیتری – 70 لیتری – 90 لیتری – 120 لیتری و …

کدام حجم رسیور را انتخاب کنم ؟

 انتخاب حجم رسیور بستگی به تعداد واحد دوشنده و دبی ورودی شیر دارد. در حالت نرمال در دستگاه های شیردوشی ثابت خطی و میلکومتری باید از سایز رسیور و یا سایز لوله ی شیر بزرگ تری نسبت به رکوردری استفاده کرد زیرا شیر دوشیده شده مستقیما وارد خط لوله و رسیور می شود.

تفاوت بین رسیور شیشه ای و استیل در چیست ؟

 در رسیور های شیشه ای به دلیل اینکه داخل شیشه قابل رویت است ، شستشوی آن تمیز تر انجام شده و همچنین اگر لول کنترل به درستی عمل نکند می توان با زدن کلید دستی سریعا شیشه را تخلیه کرد ولی در رسیور های استیل این عملکرد سخت تر انجام میشود. رسیور استیل به دلیل اینکه جنس آنها از استیل می باشد از کیفیت و عمر بالایی برخوردار است و مانند رسیور های شیشه ای شکننده نیستند.

یونیت وکیوم چیست ؟

 وسیله ای است که وظیفه ایجاد وکیوم یا فشار منفی برای انجام شیردوششی را بر عهده دارد و از الکتروموتور ، پمپ وکیوم ، رزور تانک و سایر اجزای جانبی تشکیل شده است.

تمامی اجزای شیردوشی از قبیل پولساتور ، جتر ، خوشه ها و … وابسته به وکیوم می باشند. فشار وکیوم یک عدد ثابت ( حدودا 43 تا 44 کیلو پاسکال برای شیردوش های سیار و 48 تا 50 کیلو پاسکال برای دستگاه های شیردوش ثابت برای گاو ) است که به وسیله وکیوم رگلاتور و گیج تنظیم می شود.

مهم نمی باشد از چه نوع وکیوم یونیت با چه قدرتی استفاده می کنیم ، مهم برای ما رعایت میزان رنج فشار می باشد.

انواع یونیت وکیوم کدامند ؟

 انواع یونیت وکیوم خشک – یونیت وکیوم روغنی – یونیت وکیوم بلوئر – یونیت وکیوم توربینی میباشد.

جدول تعداد واحد و یونیت ؟ 

وکیوم یونیت روغنی چگونه ایجاد وکیوم می کند ؟

 در داخل این نوع وکیوم یونیت ها یک عدد روتور و بر روی روتور چهار عدد تیغه نصب می گردد که به وسیله گریز از مرکز و عبور تیغه از دهانه ی ورودی پمپ ایجاد خلاء می نماید و برای اینکه تیغه های موجود در پمپ در دوران بالا داغ و یا باد نکنند از روغن استفاده میشود.

دبی چیست؟

 به حجم جابجا شده از یک سطح مقطع مشخص در مدت زمان مشخص دبی گفته می شود که واحد اندازه گیری آن متر مکعب بر ثانیه است که برای اندازه گیری جریان استفاده می شود .
  • میزان دبی به توان پمپ وابسته بوده و زمانی که افت وکیوم در خط دوشش اتفاق بیفتد خود را نشان می دهد و هر چه توان پمپ بیشتر باشد وکیوم زودتر احیا می شود و به فشار44 کیلو پاسکال میرسد.
  • اگر میزان وکیوم بیش از حد معمول بالا باشد ، هنگامی که خوشه به سینه گاو نصب می شود لاینر سینه را با فشار زیاد می دوشد که این امر باعث آسیب رساندن به سینه دام میشود و نوک سینه قرمز شده و مویرگ های سینه را پاره میکند.
  • حال اگر وکیوم کم باشد،حتی اگر خوشه خرچنگی به پستان گاو متصل بماند، نمی تواند شیر گاو را به صورت کامل تخلیه نماید و همچنین احتمال جدا شدن و افتادن کاسه خرچنگی از پستان نیز بسیار زیاد می شود.
  • در دستگاه ثابت خطی به دلیل مستقیم بودن خط دوشش نیازی به وکیوم بالا نداریم در صورتی که در دستگاه ثابت شیشه رکوردی به دلیل این که بسیاری از قطعات موجود با وکیوم کار میکنند ، باید منبع ذخیره ما پاسخ گو این افت وکیوم باشد. گویی سیستم خطی را مانند یک اتاق با حجم کم و سیستم رکوردری را مانند یک اتاق با حجم بالا در نظر بگیرید ، قطعا برای اتاق بزرگ تر به توان بیشتری برای ایجاد وکیوم نیاز داریم.
  • به دلیل اهمیت وکیوم یونیت و وابسته بودن کل سیستم شیردوشی به وکیوم ، باید علاوه بر یونیت اصلی ، یک دستگاه وکیوم یونیت به عنوان زاپاس داشته باشیم تا در صورت معیوب شدن سریعا جایگزین کنیم. 
 

اینورتر و دلیل استفاده از آن در دستگاه شیردوشی چیست؟

اینورتر یک دستگاه الکترونیکی و یا هوش مصنوعی می باشد که می تواند با استفاده از داده های دریافت شده توسط سنسور های موجود در دستگاه شیردوشی (میزان وکیوم) ، فرکانس الکتروموتور را به میزان مورد نیاز تغییر دهد که به واسطه ی آن دور الکتروموتور تغییر خواهد کرد یعنی زمانی که فشار به حد تعیین شده خود برسد دور الکتروموتور را کاهش داده و از اتلاف انرژی برق و استهلاک موتور جلوگیری کرده و عمر موتور را افزایش می دهد.

در وکیوم یونیت 2000 و 3000 به دلیل اینکه استهلاک و توان بالایی دارند باید از اینورتر استفاده کنیم.

مزیت های پمپ توربینی چیست ؟

از مزیت های این نوع پمپ ها میتوان به صدای کم ( به اندازه یک جارو برقی ) ، عدم مصرف روغن و یا آب اشاره کرد. همچنین این وکیوم یونیت ها توسط اینورتر هدایت می شوند که این امر باعث کاهش استهلاک و مصرف برق میشود.

این وکیوم یونیت ها از عمر بالایی برخوردار می باشند و قطعات مصرفی ندارند.

خرچنگی چیست ؟

خرچنگی مخرن اولیه جمع آوری شیر پس از دوشش میباشد.

بر روی کاسه خرچنگی 4 عدد لوله برای اتصال کاپ لاینر و یک لوله خروجی بر روی درب آن برای خروج شیر دوشیده شده و انتقال آن به خط شیر قرار داده شده است.

همچنین بر روی خرچنگی یک 6 راهی ( دبل F ) از جنس پلاستیکی وجود دارد که 4 خروجی آن به وسیله شلنگ به کاپ و دو خروجی آن به پولساتور جهت ایجاد نبض نصب میگردد.

هر چه خرچنگی دارای حجم ذخیره بیشتری باشد دوشش بهتر انجام خواهد گرفت زیرا اگر در زمان دوشش دامی پر شیر باشد و از خرچنگی با حجم کم استفاده کنیم ، خرچنگی سریعا پر می شود و شیر را به سینه دام برگشت می دهد که در نهایت به سینه دام آسیب می رساند و عمل شیردوشی صحیح انجام نمی شود.

جنس درب خرچنگی ها پلی کربنات بوده و دارای دو نوع می باشند. 

تفاوت انواع جنس درب خرچنگی در چیست ؟

 مقاومت در برابر ضربه مقاومت در برابر دما مقاومت در برابر سود و اسید

درب خرچنگی ها با دو جنس مختلف تولید میشوند.

انواع خرچنگی کدامند :

  • خرچنگی 150 سی سی گسترشی
  • خرچنگی 240 سی سی بیضی
  • خرچنگی 300 سی سی طرح گسترش
  • خرچنگی 300 سی سی بیضی

اجزای تشکیل دهنده خرچنگی کدامند ؟

اجزای تشکیل دهنده خرچنگی شامل کاسه – درب – شش راهی ( دبل اف ) – ضربه گیر – سوپاپ ( فرفره ) – واشر لاستیکی – قلاب آویز – دکمه میباشند.

تفاوت کاسه خرچنگی ها در چیست ؟

 جنس کاسه خرچنگی 150 و 240 از جنس پلاستیک می باشد که در داخل آن از چدن به منظور افزایش وزن استفاده شده است.

سنگینی خرچنگی سبب میشود که سینه گاو سمت پایین کشیده شود که این امر در روند شیردوشی تاثیر می گذارد.
جنس کاسه خرچنگی 300 گسترش و 300 بیضی از جنس استیل 304 می باشد.

سوپاپ خرچنگی ( فرفره ) چیست ؟

سوپاپ خرچنگی وظیفه باز و بسته کردن راه خروجی شیر بر روی درب خرچنگی را دارد که این امر باعث قطع و وصل شدن وکیوم داخل خرچنگی نیز میشود.

شش راهی ( دبل اف ) چیست ؟

وظیفه شش راهی ، تقسیم فشار وکیوم از پولساتور به کاپ لاینر ها می باشد.

ضربه گیر چیست ؟

 ضربه گیر روی درب خرچنگی نصب شده و از وارد شدن ضربه های ناگهانی به درب خرچنگی جلوگیری می نماید.

دکمه خرچنگی چیست ؟

 دکمه خرچنگی بر روی سوپاپ ( فرفره ) نصب میشود و وظیفه آن باز و بسته نگه داشتن سوپاپ میباشد.

قلاب آویز خرچنگی چیست ؟

توسط قلاب آویز خرچنگی میتوان خرچنگی را در جای مخصوصی که برای آن تعبیه شده است نصب کرد.
همچنین زمانی که جک بر روی دستگاه نصب میشود ، کارابین جک به قلاب آویز نصب شده که خرچنگی را پس از دوشش جدا می نماید.

واشر لاستیکی خرچنگی چیست ؟

 واشر لاستیکی بین درب و کاسه قرار گرفته و وظیفه آن آب بندی کاسه و درب میباشد.

مهره خرچنگی چیست ؟

 به وسیله ی مهره خرچنگی و پیچ خرچنگی اجزای مابین آنها مانند کاسه و درب و واشر را نسبت به هم تحت فشار نگه میدارند.

کاپ ( شل ) چیست ؟

قطعه ای از جنس استیل 304 میباشد که داخل آن لاینر قرار میگیرد و در حد فاصل کاپ و لاینر ، به کمک پولساتور و وکیوم پمپ ، عمل ضربان بر روی سینه دام اتفاق می افتد که سبب دوشش میشود.
وکیوم از طریق لوله کوچک زاویه داری که بر روی کاپ قرار دارد ، به حد فاصل بین کاپ و لاینر منتفل میشود.
معمولا کاپ از وزن ثابت و استانداری تبعیت میکند که همین امر باعث ارجعیت استفاده از کاپ استیل نسبت به کاپ پلاستیکی میشود زیرا کاپ پلاستیکی با توجه به ساختارش نسبت به کاپ استیل وزن کم تری دارد.

پمپ شیر چیست ؟

 وظیفه پمپ شیر در سیستم شیردوشی ، انتقال شیر از رسیور به محل جمع آوری شیر ( شیرسردکن ) میباشد.

اجزای اصلی پمپ شیر کدامند ؟

 اجزای اصلی پمپ شیر شامل الکتروموتور 2800 دور – فلنچ – حلزونی -فیبر و فنر ( سیل مکانیکی ) – پروانه پمپ شیر – چک والو میباشد.

توان الکتروموتور پمپ شیر نسبت به تعداد واحدهای دوشنده دستگاه ثابت تغییر میکند.
انواع توان الکتروموتور های پمپ شیر : 0.55 کیلووات – 0.75 کیلووات – 1.1 کیلووات است.
دور همه ی الکتروموتورهای پمپ شیر 2800 دور است و انتقال شیر همه آن ها به یک میزان میباشد ، تفاوت آن ها در جریان آمپر ( برق مصرفی ) میباشد.
هرچه توان الکتروموتور بیشتر باشد ، استهلاک و خستگی آن در فشار های بالای کاری ، کمتر است.

فیبر و فنر ( سیل مکانیکی ) چیست ؟

 الکترو موتور دارای روتور ( شفت گردان ) می باشد که ابتدا فلنچ بر روی آن نصب و سپس فیبر و فنر بر روی فلنچ قرار میگیرد. در قسمت انتهایی فیبر و فنر ، لاستیک وجود دارد و هنگامی که فیبر و فنر به صورت فشرده شده بر روی فلنچ قرار میگیرند ، اجازه خروج وکیوم و شیر را به سمت الکتروموتور نمی دهد و به اصطلاح آب بند میکند.

دلایل عمده خرابی فیبر و فنرها چیست ؟

هنگامی که در مسیر انتقال ، مایعی ( شیر ) نباشد و الکتروموتورکار کند ، فیبر و فنر معیوب میشود.
اگر فلنچ نصب شده از کیفیت خوبی برخوردار نباشد به فیبر و فنر آسیب میرسد.

چک والو چیست ؟

چک والو قطعه ای لاستیکی است که در مسیر خروجی پمپ شیر ( بین مهره ماسوره ) قرار میگیرد و همانند یک شیر یکطرفه عمل کرده و اجازه برگشت شیر به سمت پمپ شیر را نمیدهد.
با این وجود که چک والو یک قطعه لاستیکی تقریبا کوچک میباشد اما نقش بسیار مهمی در انتقال شیر ایفا مینماید.

کاور استیل پمپ شیر چیست ؟

این کاور از جنس استیل میباشد که بر روی پایه پمپ شیر نصب شده و وظیفه آن ، جلوگیری از ریختن مایعات بر روی پمپ شیر است.

فیلتر شیر چیست ؟

همانطور که از اسمش پیداست ، وظیفه فیلتر کردن شیر ، بعد از پمپ شیر را دارد و از جنس استیل 304 میباشند.
در داخل فیلتر استیل ، فنر استیل و فیلتر (از جمله فیلتر های کاغذی ، پارچه ای و استیل ) قرار دارد.
فیلتر استیل مابین رسیور و محل جمع آوری شیر قرار میگیرد و باعث کاهش بار میکروبی شیر میشود.

عصایی چیست ؟

  • در دستگاههای ثابت ، شیر از طریق شیلنگ شیر فنردار به محل جمع آوری شیر ( شیرسردکن ) منتقل میشود.
  • عصایی ، لوله ای به شکل عصا و از جنس استیل 304 است که در انتهای شیلنگ شیر فنردار نصب میشود.
  • بر روی شیرسردکن ها ، جایی برای ورود عصایی تعبیه شده است که عصایی در داخل آن قرار میگیرد.
  • استفاده از عصایی از ورود گرد و غبار و آلودگی و همچنین دور ریز شیر جلوگیری میکند.

انواع وان شست و شو کدامند ؟

انواع وان های شست و شو شامل وان های تفلونی و استیل هستند.

کلمپ چیست ؟

کلمپ از جنس استیل بوده و بر روی شلنگ شیر یا شست و شو نصب میشود و وظیفه آن بستن مسیر شیلنگ می باشد.

تراپ ( تله شیر ) چیست ؟ 

  • اگر پمپ شیر و یا لول کنترل دچار خرابی شوند ، رسیور پر از شیر شده و خط وکیوم ، شیر را به سمت وکیوم یونیت می کشد. تراپ در مسیر خط وکیوم بین رسیور و وکیوم یونیت قرار می گیرد و مانع از ورود شیر به وکیوم یونیت میشود.
  • در صورت بروز خرابی ، شیر بعد از رسیور به داخل تراپ خواهد رفت و توپی شناور تراپ را که از جنس پلاستیک و لاستیک بوده و سبک تر از شیر است را به سمت بالا حرکت داده و توپی مسیر لوله وکیوم را مسدود میکند.
  • اگر تراپ نباشد و یا درست عمل نکند ، شیر ابتدا وارد رزرو تانک شده و سپس وارد پمپ وکیوم میشود.
  • اندازه و حجم تراپ با توجه به تعداد واحد های دستگاه و نوع آن تغییر می کند.
  • انواع تراپ شامل تراپ گسترشی ، فیاوری ، روندی و تراپ 8 لیتری میباشد.

شیر 4 حالته چیست ؟

  • قطعه ای است که با استفاده از شیلنگ کشی از خط وکیوم فرمان های پنوماتیکی را انجام میدهد.
  • چهار عملکرد آن به ترتیب دوشش ، رد کردن شیر ، شست و شو و نمونه گیری میباشد.
  • شماره 1 در حالت دوشش ، شیر دوشیده شده به داخل شیشه رکوردر منتقل و جمع آوری می شود.
  • شماره 2 در حالت رد کن ، شیر دوشیده شده از داخل شیشه رکوردر به سمت خط شیر و رسیور منتقل می شود.
  • شماره 3 در حالت شست و شو ، خط شیر و شیشه ها شسته میشوند.
  • شماره 4 در حالت نمونه گیری ، دامدار و یا دامپزشک میتوانند نمونه شیر بگیرند.

شیر های پنوماتیکی بالا و پایین شیشه چیستند ؟ 

  • این شیر ها از کلید 4 حالته فرمان گرفته و عمل می نمایند.
  • هنگامی که کلید 4 حالته بر روی شماره 1 ( دوشش ) تنظیم شده باشد ، شیر بالا شیشه باز و شیر پایین شیشه بسته می شود.
  • هنگامی که کلید 4 حالته بر روی شماره 2 ( رد کن ) تنظیم شود ، شیر بالای شیشه بسته و شیر پایین شیشه باز می شود.
  • هنگامی که کلید 4 حالته بر روی شماره 3 (شست و شو ) تنظیم شود ، شیر بالا و شیر پایین شیشه باز شده و خط شستشو می شود.
  • هنگامی که کلید 4 حالته بر روی شماره 4 ( نمونه گیری ) تنظیم شود ، شیر بالای شیشه و شیر پایین شیشه هر دو بسته می شوند و نمونه گیری انجام می شود.

آب پخش کن چیست ؟

با توجه به طراحی شیشه رکوردر ، برای شست و شوی ، در بالای شیشه از آب پخش کن استفاده میکنیم تا شیشه به صورت کامل شست و شو شود.

بست پلی اتیلن چیست ؟

کلیه ی انشعاباتی که از خط وکیوم برای دیگر قسمت ها و قطعات گرفته میشود به کمک بست های کمربندی پلی اتیلن صورت میگیرد.

لول کنترل چیست ؟
  • قطعه ای الکترونیکیست که توسط توپی ( شناور ) و برد خود ، سیگنال قطع و وصل را به برد پمپ شیر منتقل می کند.
  • در برد لول کنترل دو عدد مگنت سوییچ ( رله شیشه ای ) قرار دارد که با عبور توپی لول کنترل از جلوی این مگنت سوییچ ها فرمان استارت پمپ شیر برای تخلیه رسیور صادر می شود.
  • واسطه بین لول کنترل و پمپ شیر، برد پمپ شیر بوده که وظیفه انتقال فرمان از لول کنترل به پمپ شیر را دارد.
  • لول کنترل دارای دو مرحله فرمان می باشد. به عبارتی اگر رله اول فرمان نداد و پمپ شیر تخلیه نکرد رله دوم این کار را خواهد کرد با این تفاوت که اگر توپی به رله دوم برسد علاوه بر دستور تخلیه پمپ ، آژیر و چراغی به منظور اطلاع رسانی از این موضوع که رله اول معیوب شده است نشان می دهد.
  • به طور معمول رله اول بر روی (1/3) حجم رسیور و رله دوم بر روی (2/3) حجم رسیور تنظیم می گردد. بر روی برد پمپ شیر یک ولوم برای تنظیم میزان زمان عملکرد پمپ شیر قرار داده شده است که میزان آن به صورت تجربی توسط نصاب تنظیم می گردد.
  • عوامل موثر بر این زمان می تواند نوع دستگاه ، تعداد واحد دوشنده و … می باشد.
  • در انتهای دوشش ممکن است مقدار شیر داخل رسیور کمتر از ارتفاع رله اول لول کنترل باشد که این امر باعث می شود رسیور به صورت کامل تخلیه نشود به همین سبب دکمه ای برای این امر تعبیه شده که به صورت دستی می توان پمپ شیر را برای چند ثانیه به چرخش درآورد تا رسیور به صورت کامل تخلیه شود.
وکیوم رگلاتور چیست ؟

قطعه ای پنوماتیکی میباشد که در مسیر خط وکیوم ( بین تراپ و وکیوم یونیت ) قرار میگیرد و با استفاده از پیچ تنظیم هوای تعبیه شده در بالای آن ، میتوان فشار موجود در خط را بالا یا پایین آورد.

روغندان چیست ؟
  • روغندان مخزنی است که روغن مورد نیاز برای پمپ وکیوم ، در داخل آن نگهداری و مصرف میشود.
  • انواع روغندان شامل روغندان معمولی ( پنبه ای ) و لوله مسی میباشد.
  • اجزا تشکیل دهنده روغندان شامل دبه ، درب مشکی روغندان ، واشر درب روغندان ، درب پلی کربنات روغندان و سرشیلنگی برنجی است. روغندان معمولی در دستگاه های سیار به دلیل استفاده ی محدود پمپ از روغن به کارگیری میشود در حالی که روغندان های لوله مسی با توجه به توانایی تغذیه ی بیشتر روغن در پمپ های بزرگتر مورد استفاده قرار میگیرند.